Samtlige Postopak postkasser kan monteres såvel på væg som på stander/stativ og da alle vinkler er 90 grader, kan de ret enkelt indbygges i en væg.
Der findes en speciel stander til hver enkelt postkassemodel, men alle standermodeller er udformet efter samme princip, nemlig et kraftigt standerben (et lukket profil designet således, at betonen kommer helt ind, hvor det skal), der støbes ned i 40 – 45 cm ned i jorden, og så en plade, der monteres på toppen af standerbenet.
Standerbenets dimensioner er afpasset efter postkassens dimensioner, således at kasse og stander danner en harmonisk enhed, og standerpladen er dimensioneret i forhold til postkassens grundflade, men pladens kant er trukket et par cm ind under postkassen, så den ikke er synlig på nært hold.

Se Postopak postkasser

Når betonen omkring standerbenet er stivnet, og standerbenet ikke er til at rokke med, monteres pladen på toppen af standerbenet, og afslutningsvis monteres postkassen på pladen. På denne måde bliver postkassen også elegant at se på fra bagsiden og fra siderne, der er ikke nogen “kæppe” i ryggen eller i siderne af kassen.

Standerne fås lakeret i samme farve som postkasserne, men det er også muligt at bestille dem i ulakeret aluzinkplade.
Som noget helt nyt tilbyder Postopak frem til 1. november i år også nedstøbning af stander og montering af postkasse på stander i forbindelse med levering.

Postkasse på stander


Postkasse på stativ
Postkasse nedgravning eller nedstøbning